Permanente make-up

Voor echte permanente make-up bent u bij Identity Ink aan het juiste adres!

Elke vrouw droomt ervan om er altijd, elk moment van de dag, verzorgd uit te zien. Met PMU (afkorting permanente make-up) is dit nu mogelijk!

 

De voordelen van permanente make-up op een rijtje:

- Heel de dag door een mooie, verzorgde uitstraling.

- Veel tijd besparen voor de spiegel.

- Bij allergie voor normale make-up producten kan de PMU een uitkomst zijn!

- Mogelijk in alle gewenste kleuren.

- Niet meer op passen voor vlekken of vervagen van de make-up gedurende de dag of tijdens zweten/zwemmen/zonnen.

- Het gaat je uiteindelijk veel geld besparen!

- Altijd de perfecte vorm wenkbrauwen!

 

Waarom kiezen voor Identity Ink?

 

Bij Identity Ink heeft u de keuze voor verschillende soorten permanente make-up.

- Eyeliners

- Lippen

- Wenkbrauwen

 

Voor de eyeliners en lippen werken wij uitsluitend met speciale inkt die in de diepere huidlagen gezet wordt zodat de PMU ook écht permanent is. In principe zit dit er dus voor de rest van je leven op. Maar soms is het mooi om na jaren de kleur iets op te frissen, zodat de PMU weer mooi intens is!

 

De wenkbrauwen kunnen wij behandelen met verschillende PMU technieken. Een daarvan is onze semi-permanente techniek, namelijk Maxxbrows (microlading), een handmatige techniek waar met een mesje met minuscule naaldjes hele realistische haartjes worden ingekrast in de bovenste huidlagen. Omdat de celvernieuwing in deze bovenste huidlagen continu vernieuwd zal deze techniek na 1 à 2 jaar weer bijgewerkt moeten worden. Het is dus een perfecte techniek als jij nog niet 100% zeker bent of de echte permanente make-up iets voor jou is of wanneer je bijvoorbeeld vaak van haarkleur wisselt. Echter hebben wij de andere PMU techniek die net als de eyeliners en lippen als echte tatoeage wordt gezet, in de diepere huidlagen en met speciale inkt, en dus echt permanent is. Daar is dan weer de keuze voor een hairstroketechniek of een schaduwtechniek. Beide is ook zeker mogelijk! Kijk in ons fotoalbum voor de mogelijkheden!

 

ADRES:

 

Lepelstraat 11,

4401 EB

Yerseke

 

 

EMAIL:

 

info@identityink.nl

 

 

TELEFOON:

 

0113-700280

 

WHATSAPP:

 

0614520404